Integritetspolicy

Denna policy gäller för https://www.irmabarnmorskemottagning.se/

För oss är det viktigt och självklart att vi vill skydda din integritet. Följande information är framtagen för att hjälpa våra användare att förstå vilken information vi samlar in från våra webbplatser, och hur vi hanterar och använder den informationen.

Policyn gäller i situationer där vi behandlar personlig information som samlats in från någon av våra två webbplatser. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Denna information är ett komplement till vår generella integritetspolicy och berör de delar som direkt hör till denna webbplats. Vill du läsa vår allmänna policy om integritet och personuppgifter var vänlig och kontakta oss på info@irmabarnmorskemottagning.se

Personuppgiftsansvarig

Vi har en utsedd ansvarig person för dataskyddsfrågor. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, var vänlig och kontakta oss på info@irmabarnmorskemottagning.se

Personuppgiftsansvarig är:

Irene Mauritzon
Irma Barnmorskemottagning
Barsebäcksvägen 60
24630 Löddeköpinge

Organisationsnummer: 559018-2886

Vilka uppgifter samlas in

Vi samlar själva in uppgifter om hur du som besökare använder webbplatsen. Denna information behandlas med stöd av en intresseavvägning och används för att utveckla webbplatsens funktioner och innehåll. Den information det handlar om är enhetsinformation – t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, geografisk information, operativsystem, plattform och skärmupplösning (via statistikverktyg och WordPress).

Verktyg för analys

För att kunna följa användarnas aktiviteter på våra webbplatser använder vi Google Analytics, ett webbanalysverktyg från Google Inc. (”Google”) och använder cookies som kan följa användarens inställningar vid besök på våra webbplatser. Den genererade informationen (inklusive IP-adress) kommer att bli anonymiserad som standard så att en personlig referens utesluts. Informationen som genereras av dessa cookies överförs vanligtvis till och lagras av Google på servrar i USA. Som användare har man alltid möjlighet att inaktivera cookies i webbläsarinställningarna.

Google använder denna information för att utvärdera användningen av webbplatserna, sammanställa rapporter om användarnas aktivitet på våra webbplatser och tillhandahålla oss andra tjänster med anknytning till användningen av våra webbplatser. Vi använder denna information enbart för statistiska ändamål.

Externa länkar

Våra webbplatser kan innehålla länkar till andra organisationers och samarbetspartners webbplatser. Vi ansvarar inte för integritetspolicy och hantering av personuppgifter på andra organisationers webbplatser.

Tredjepartstjänster

Vi kan komma att samarbeta med tredjeparter för att tillhandahålla tjänsterna beskrivna i denna policy. Vi delger i så fall endast personuppgifter som är nödvändiga för att tredjeparterna skall tillhandahålla tjänsterna.

Cookies

Denna webbplats använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande.

Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor.

Ditt samtycke gäller för följande domäner https://www.irmabarnmorskemottagning.se/

Foton

Endast de bilder och illustrationer där Irma Barnmorskemottagning äger upphovsrätten eller där upphovsmannens tillstånd har inhämtats får publiceras. Ändamålet med publiceringen av medarbetare är att informera om vår verksamhet och är en uppgift som är av intresse för våra vårdsökande.

Användarens rättigheter

Användare har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi lagrar om användaren.

Om personuppgifterna vi har är inaktuella eller felaktiga har användaren också rätt att begära en uppdatering och korrigering av uppgifterna. Användaren kan också ha rätt att begära radering av personuppgifter vi har om användaren, förutsätt att vi inte har en lagstadgad skyldighet att behålla uppgifterna eller ett legitimt intresse för att behålla sådana uppgifter som väger tyngre.

Om behandlingen av personuppgifter utförs efter samtycke har användaren rätt att när som helst vända sig till personuppgiftsansvarig för att återkalla sitt samtycke, utan att detta påverkar lagligheten av behandlingen av personuppgifter innan detta återkallades.

Varje begäran om åtkomst, rättelse och radering, liksom återkallning av samtycke, måste göras skriftligen till personuppgiftsansvarig. Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.

Säkerhet

Vi är de enda som äger information som samlas in på den här webbplatsen. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, ersättas, överföras eller vidarebefordras till något annat företag, för något syfte, utan din tillåtelse. Vi använder oss av övervakning på vår webbplats och har skydd mot eventuella intrång med hjälp av malware- och virusskydd.

Ändring av vår nätintegritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna policy. Vår rekommendation är att användare återbesöker vår nätintegritetspolicy för att ta del av uppdaterad information om hur vi hanterar integriteten för våra besökare.

Om denna cookie-policy

Denna cookiepolicy förklarar vad cookies är och hur vi använder dem. Du bör läsa denna policy för att förstå vad cookies är, hur vi använder dem, vilka typer av kakor vi använder, informationen vi samlar in med hjälp av cookies och hur den informationen används och hur man kontrollerar cookie-preferenser. För mer information om hur vi använder, lagrar och håller dina personuppgifter säkra, se vår sekretesspolicy.

Du kan när som helst ändra eller dra tillbaka ditt samtycke från cookiedeklarationen på vår webbplats.

Läs mer om vem vi är, hur du kan kontakta oss och hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: https://www.irmabarnmorskemottagning.se/

Aktuell status: Samtycke accepterat. Hantera ditt samtycke.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som används för att lagra små information. Cookies lagras på din enhet när webbplatsen laddas i din webbläsare. Dessa cookies hjälper oss att göra webbplatsen fungera korrekt, göra webbplatsen säkrare, ge bättre användarupplevelse och förstå hur webbplatsen presterar och att analysera vad som fungerar och var den behöver förbättras.

Hur använder vi cookies?

Som de flesta onlinetjänster använder vår webbplats cookies från första part och tredjepartscookies för ett antal syften. Kakorna från första parten är oftast nödvändiga för att webbplatsen ska fungera på rätt sätt, och de samlar inte in dina personliga identifierbara uppgifter.

De tredjepartskakor som används på våra webbplatser används främst för att förstå hur webbplatsen presterar, hur du interagerar med vår webbplats, håller våra tjänster säkra, tillhandahåller annonser som är relevanta för dig och allt som allt ger dig en bättre och förbättrad användarupplevelse och hjälpa till att påskynda dina framtida interaktioner med vår webbplats.

Vilka typer av cookies använder vi?

Väsentligt : Vissa cookies är viktiga för att du ska kunna uppleva hela webbplatsens funktionalitet. De tillåter oss att hålla användarsessioner och förhindra säkerhetshot. De samlar inte in eller lagrar någon personlig information. Till exempel med dessa cookies kan du logga in på ditt konto och lägga till produkter i din korg och kassan säkert.

Statistik: Dessa cookies lagrar information som antalet besökare på webbplatsen, antalet unika besökare, vilka sidor på webbplatsen har besökts, källan till besöket etc. Dessa data hjälper oss att förstå och analysera hur bra webbplatsen presterar och var den behöver förbättras.

Marknadsföring: Vår webbplats visar annonser. Dessa kakor används för att anpassa annonserna som vi visar dig så att de är meningsfulla för dig. Dessa kakor hjälper oss också att hålla reda på effektiviteten i dessa annonskampanjer.

Informationen som lagras i dessa cookies kan också användas av tredjepartsannonsleverantörer för att visa dig annonser på andra webbplatser i webbläsaren också.

Funktionell: Dessa är cookies som hjälper vissa icke-väsentliga funktioner på vår webbplats. Dessa funktioner inkluderar inbäddning av innehåll som videor eller delning av innehåll på webbplatsen på sociala medieplattformar.

Inställningar: Dessa kakor hjälper oss att lagra dina inställningar och surfpreferenser som språkpreferenser så att du får en bättre och effektiv upplevelse vid framtida besök på webbplatsen.

Hur kan jag kontrollera cookie-inställningarna?

Om du bestämmer dig för att ändra dina inställningar senare genom din surfningssession kan du klicka på fliken ”Sekretess- och kakapolicy” på skärmen. Detta visar meddelandet om samtycke igen så att du kan ändra dina inställningar eller dra tillbaka ditt samtycke helt.

Utöver detta ger olika webbläsare olika metoder för att blockera och ta bort cookies som används av webbplatser. Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att blockera / ta bort cookies. Besök wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Uppdaterad: 2021-04-26