Tjänster

Graviditet

Att vänta och föda barn är en stor och speciell händelse i livet. För oss är det viktigt att du och din partner känner er trygga. Vi kommer att finnas som stöd för er under hela graviditeten..

Föräldraförberedelse

Vi håller föräldraträffar där vi träffas i grupp och pratar förlossning, amning och första tiden med barnet. Vårt mål är att få er att känna er så förberedda som ni kan inför förlossningen och första tiden efter.

Preventivmedel & sexuell hälsa

Välkommen till oss för samtal om sexuell hälsa och preventivmedelsrådgivning. Besöket är gratis. Hör bara av dig om du har några funderingar, vi finns här och hjälper dig.

Cellprov

Egenprovtagning för HPV erbjuds alla kvinnor regelbundet från 23 års ålder. Du får hem ett brev med provtagningsmaterial när det är dags för provtagning. Om ditt prov innehåller HPV får du en tid för cellprovtagning hos en barnmorska.

Klimakterierådgivning

Till oss kan du komma och få rådgivning kring klimakteriet och din hälsa, livsstil och sexualitet. Vi kan även göra en gynekologisk undersökning, och ge råd kring underlivsbesvär på grund av torra och sköra slemhinnor.